Tizenkét jelölt Az év műhelye címre

Csütörtökön eldől, melyik szakosztály lesz a befutó, és hova kerül a kétmillió forintos jutalom.

FT
2014. 03. 05. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt évben tizenkét alkalommal, ám külön-külön ünnepelhettek az utánpótlás-nevelésben kiemelkedő eredményeket elérők, A hónap műhelye díj győztesei, csütörtökön azonban mindannyian ott lesznek a budapesti Larus Rendezvényközpontban. A díjalapítók, vagyis a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu vezetői – Borkai Zsolt, Pósfai Gábor és Bruckner Gábor – köszöntik 2013 legsikeresebb szakosztályait, azok irányítóit, trénereit, s persze az elismerések kivívásában főszereplő fiatal sportolókat. S a kuratórium kihirdeti, hogy a 2013-as összteljesítménye alapján a tucatnyi, A hónap műhelye díj elnyerésekor egyenként 500 ezer forintos sportszervásárlási utalvánnyal gazdagodó szakosztályból melyik nyeri el a második alkalommal odaítélendő Az év műhelye díjat. Amely mellé jár a Decathlon által felajánlott kétmillió forint jutalom.

A tizenkét szakosztályból érkezők mellett az érintett sportági szövetségek elnökei, főtitkárai is elfogadták a meghívást az eseményre, miképpen korábbi és jelenlegi élsportolók sorával is találkozhat az utánpótlás színe-java: többek között Pars Krisztián, Cseh László, Kammerer Zoltán, Storcz Botond, Fodor Rajmund, Kökény Beatrix, Balzsay Károly, Böczögő Dorina (képünkön), Lajtos Szandra, Aubéli Ottó és Gelencsér Balázs is megtiszteli jelenlétével az ünnepséget.

A hónap műhelye díj tavalyi győztesei, egyben Az év műhelye díj jelöltjei:

Graboplast Győri Vízisport SE (kajak-kenu)
Szegedi Korcsolyázó Egyesület (rövid pályás gyorskorcsolya)
Dorogi Nehézatlétikai Club (birkózás)
FTC (női kézilabda)
Dunaferr SE (férfi röplabda)
Kőbánya SC (úszás)
Szombathelyi Dobó SE (atlétika)
Dunafüredi Vízisport Klub (kajak-kenu)
Bajai Felsővárosi Ökölvívó SE
Torna Club Békéscsaba
Szegedi Úszó Egylet
Újpest Vízilabda Utánpótlás SE

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.