Valdés: keresztszalag-szakadás, adiós a vb-nek

Bár 3-0-ra legyőzte a Barca a Celtát a Primera División 30. fordulójában, elvesztette kapusát, Víctor Valdést.

Ch. Gáll András
2014. 03. 26. 22:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keserédes győzelmet aratott a bajnoki címért harcban álló Barcelona a Primera División 30. fordulójában a Celta Vigo ellen. Az első és a harmadik gólt a magára találó Neymar szerezte, a másodikat Messi, ám a katalánok kapusa, Víctor Valdés az első félidőben fatális térdsérülést szenvedett egy védés közben. Valdés rosszul lépett, megbicsaklott a jobb térde, s miután megkaparintotta a labdát, fájdalmas arccal összerogyott. A csapattól az idény végén mindenképpen távozó válogatott játékost hordágyon vitték le, a diagnózis keresztszalag-szakadás a jobb térdében, amelynek fél év a gyógyulási ideje.

Valdés helyett a veterán Pinto folytatta a kapuban, és akadt néhány bravúros védése. Amúgy a Barca magabiztos győzelmét nem fenyegette semmilyen veszély.

Primera División, 30. forduló

Barcelona–Celta Vigo 3-0
Rayo Vallecano – Osasuna 1-0

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.