Van Gaal angol élcsapathoz szerződik?

Ez a holland edző vágya, pletykálnak a Tottenhamről és a Manchester Unitedről is.

WL
2014. 03. 19. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Premier League egyik topcsapatát szeretném irányítani, és a negyedik országban is bajnokságot akarok nyerni” – nyilatkozta a 62 éves tréner, aki hazájában az Ajax Amsterdammal és az AZ Alkmaarral, Spanyolországban az FC Barcelonával, Németországban pedig a Bayern Münchennel ünnepelhetett bajnoki címet. Van Gaal hozzátette: amennyiben nem sikerül a Premier League-be szerződnie, akkor visszavonul és feleségével Portugáliába költözik.

A vb után a holland válogatott éléről távozó trénerrel kapcsolatban az elmúlt hetekben olyan hírek jelentek meg, miszerint a Tottenham Hotspur és a Manchester United is szívesen látná a kispadon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.