Víctor Valdést már viszi is nyáron a Monaco

Abidal és Valdés újra egy csapatban, a francia védő már készíti a helyet egykori barcelonai klubtársának.

Ch. Gáll András
2014. 03. 08. 9:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Elconfidencial.es úgy tudja, hogy a Barcelonától a szezon végén távozó kapus, Víctor Valdés a Monaco csapatában folytatja. Valdés már másfél évvel szerződése lejárta előtt bejelentette, hogy 2014 nyarán távozik, de hogy miért, azt még mindig nem árulta el.

A Monacónál már kész tényként kezelik érkezését, Dmitrij Ribolovljev, a klub orosz tulajdonosa a kapusposzt megerősítésével próbálja elragadni a bajnoki címet a PSG-től, amely idén már biztos aranyérmesnek tekinthető. A horvát Danijel Subasic és az argentin Sergio Germán Romero nem tűnik megnyugtató megoldásnak a kapuban.

Éric Abidal, a májátültetésen átesett francia válogatott hátvéd már hetekkel ezelőtt bejelentette, hogy tárt karokkal várja Monacóban egykori barcelonai klubtársát. Ő már biztosan tud valamit

Valdést egyébként az Arsenal és a Manchester City is csábítja.

A legszebb az egészben, hogy a minap Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azt nyilatkozta a Marcában, hogy ő csak akkor hiszi el Valdés távozását, ha már bekövetkezett. Egyelőre arra számít, hogy marad a kapus.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.