Villas-Boas most Oroszországban próbálkozik

A portugál szakvezető a múlt kedden menesztett Luciano Spallettit váltja a Zenit kispadján.

BL
2014. 03. 18. 11:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz klub honlapja szerint a 36 éves vezetőedző csütörtökön írja alá két évre szóló szerződését, és ezt követően mutatják majd be a sajtó képviselőinek.

Villas-Boas legutóbb a Tottenham Hotspurt irányította, 2012 júliusától tavaly december közepéig. Előtte a Chelsea-nél dolgozott, eddigi legnagyobb sikereit viszont a Portóval érte el, mellyel többek között megnyerte az Európa Ligát 2011-ben.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében érdekelt Zenittől múlt kedden menesztették Luciano Spallettit. Az olasz szakember 2009 decemberétől edzette a szentpétervári csapatot, amellyel kétszer orosz bajnokságot, egyszer Orosz Kupát nyert.

A BL-ben a Zenit a nyolcaddöntő első meccsén hazai pályán 4-2-re kikapott a tavaly döntős Borussia Dortmundtól, így a szerdai visszavágó formalitásnak tűnik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.