Vlagyimir Klicskót megtámadta az egykori világelső

Shannon Briggs letépte a pólóját, és hozzávágta a cipőjét a nehézsúlyt jelenleg uraló ukrán klasszishoz.

D.Zs.
2014. 03. 21. 7:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hajszerkezetét tekintve ananászból Kojakké vedlő Briggs berontott a Heavyweight Factory Gymbe, és azonnal ráripakodott Klicskóra, akinek éppen a kezét bandázsolták. Az amerikai bunyós letépte magáról a pólóját, és követelte, hogy az ukrán klasszis ott és azonnal mérkőzzön meg vele. Közben a fejéhez vágta, hogy nyugdíjas takarító néniknél nem szokott keményebb ellenfeleket választani magának. Klicskót láthatóan nem különösebben hatotta meg Briggs kirohanása, pedig az exvilágelső még a cipőjét is hozzávágta felfokozott hangulatában. A 43 éves színes bőrű veterán egyébként legutóbb (utoljára?) 2010 októberében épp Vlagyimir bátyja, Vitalij Klicsko ellen bokszolt, és kapott akkora verést, hogy gyakorlatilag az egész fellépti díját ott kellett hagynia az őt kezelő németországi kórházban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.