Az utolsó lépcsőfokban buktak el Babosék

Babos Tímea és társa döntő rövidítésben kikapott a Megan Moulton-Levy, Darija Jurak kettőstől.

TK
2014. 04. 07. 6:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első játszmát rövidítésben nyerte a harmadik helyen rangsorolt amerikai, horvát duó, majd 6:3-mal egyenlítettek az első helyen kiemelt Babosék. A harmadik felvonás aztán a riválisnak sikerült jobban.

„Sajnos a mai meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. De így is örülök a döntőnek, élveztem a hetet Olgával. Jó volt újra Monterreyben lenni, de ilyen hosszú túra után ideje hazamenni” – nyilatkozta honlapján Babos, aki tavaly a japán Date-Krumm Kimiko oldalán megnyerte a tornát. A 20 éves magyar játékos legközelebb a jövő héten Kuala Lumpurban lép pályára, ahol egyesben főtáblás lesz, párosban pedig a tajvani Csan Hao-csing lesz a partnere.

Az egyes döntőjében a szerb Ana Ivanovic könnyedén nyert honfitársa, Jovana Jaksic ellen.

Eredmények, döntők:
páros:
Megan Moulton – Levy, Darija Jurak (amerikai, horvát, 3.) – Babos Tímea, Olga Govorcova (magyar, fehérorosz, 1.) 7:6 (7-5), 3:6, 11-9 – döntő rövidítés

egyes:
Ivanovic (szerb, 2.) – Jaksic (szerb) 6:2, 6:1

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.