Bánatpénz nélkül távozik a Videoton edzője

José Gomes vasárnap este élő tévéadásban jelentette be, az idény végén lelépési pénz nélkül távozik a Videotontól.

BuL
2014. 04. 27. 20:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Gomes a Sport TV vasárnapi háttérműsorában tett bejelentést: megegyezett a fehérvári klub vezetőivel, és nem kér lelépési pénzt, ezt az idényt pedig még befejezi a csapat élén, aztán távozik.

„Néhány hete leültem tárgyalni a Videoton vezetőivel. A szerződésem még egy plusz egy évig szól, de nem akarok lelépési pénzt. Abban állapodtunk meg, hogy fejezzük be ezt az idényt. Nem a pénzért csinálom. Ez nemcsak a Videoton, hanem egész Magyarország projektje, mert a klubon keresztül az egész magyar labdarúgás is közelebb kerülhet az európai elithez. Ezért a projektért a Vidinek fel kell építenie magát, és tiszta szívvel fogok dolgozni a csapatért és a projektért a hátralévő időben” – fogalmazott José Gomes arra a kérdésre válaszolva, hogy mi lesz nyártól a Videotonnal.

Ismert, a fehérvári csapat 3. helyen áll a bajnokságban, és már csak matematikai esélye van a bajnoki cím megszerzésére, jelenleg a dobogó alsóbb helyezéseiért csatázik a Győrrel, a Ferencvárossal, a Haladással és a Diósgyőrrel.

Az MNO korábban beszállt az össznépi találgatásba, hogy vajon ki követheti Gomest a Videoton kispadján, ha a fehérváriak megválnának a trénertől. Kattintson a cikkért!

Vasárnapi NB I-hírek ITT.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.