Brazília lesz a világbajnok, Messi pedig a gólkirály

Legalábbis az oddsok szerint. A William Hillnél már a foci-vb a téma.

WL
2014. 04. 30. 14:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ötszörös világbajnok dél-amerikai gárda végső sikere négyszeres pénzt fizetne a szerencsés fogadóknak. A nyereményszorzók alapján még három válogatottat tart kiemelten esélyesnek a William Hill a végső sikerre, közülük az argentinok diadalának oddsa 5,5, a németeké 6,5, a címvédő spanyoloké 8,5.

A legnagyobbat Honduras és Costa Rica aranyérmével lehetne nyerni, mindkét gárda sikere a megtett tét 2501-szeresét eredményezné. Érdekesség, hogy olyan nagy múltú és sikeres csapatok, mint az Európa-bajnoki ezüstérmes olaszok elsősége 26-szoros, míg a négy éve vb-ezüstérmes hollandoké 29-szeres pénzt ér jelenleg.

A William Hillnél a gólkirályra is lehet fogadni. Ebben a kategóriában az argentin Lionel Messi a favorit, amennyiben ő lesz a legeredményesebb, akkor pénzük kilencszeresét nyerhetik a fogadók, őt a brazil Neymar és a portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo követi a sorban 11-es, illetve 13-as oddsszal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.