Carlo Ancelotti tökéletes mérkőzésről beszél

Tizenharmadszor jutott be a Bajnokok Ligája/BEK döntőjébe a Real Madrid a Bayern 5-0-s búcsúztatásával.

Ch. Gáll András
2014. 04. 29. 22:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője magasztalta játékosait a kedden Münchenben 4-0-ra megnyert találkozó után: „Tökéletes mérkőzést játszottunk, minden dicséret a fiúké, megérdemelték a sikert.”

A tréner alaposan feltérképezte az ellenfelet: „Tudtuk, hogy nem szeretik a szögleteket, a rögzített játékhelyzeteket, és a kontrákat sem. Ezekre figyeltünk oda nagyon ”

Pep Guardiola, a Bayern edzője teljesen maga alatt volt: „Egyszerűen pocsékul játszottunk, semmi más oka nincs a súlyos vereségünknek. Ért már egy-két csapás az életben, de ez az egyik legsúlyosabb.”

Arjen Robben, a tavalyi döntő hőse: „Talán jobb is így, hogy agyonvertek bennünket. Sokkal fájdalmasabb lenne kiesni egy 2-1-es győzelem után.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.