Cruyff visszahozná Guardiolát

A Barcelona kispadján most az argentin Gerardo Martino ül, akinek a vezetésével az együttes hátrányba került.

HBI
2014. 04. 16. 13:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Itt olyan emberek döntenek, akiknek fogalmuk sincs a futballról. Nem a tréner irányít, hanem azok, akik hasznot akarnak húzni a csapatból” – nyilatkozta az El Mundo című spanyol napilap szerdai számában a hollandok világbajnoki ezüstérmese.

A 66 éves Cruyff szerint a korábbi elnök, Joan Laporta idejében másként működtek a dolgok. „Ha visszatér, javasolni fogom neki Pep visszahívását, és mivel okos ember, meg is tenné” – jelentette ki.

A katalán együttes kispadján tavaly nyár óta az argentin Gerardo Martino ül, akinek a vezetésével az együttes kiesett a negyeddöntőben a Bajnokok Ligájából, a spanyol bajnokságban pedig csak a harmadik helyen áll, négy ponttal lemaradva az éllovas Atlético Madrid mögött.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.