Csúcsrangadó: a City egy pontot elvinne Liverpoolból

Pellegrini szerint ennyi elég, hogy a vesztett pontok tekintetében jobbak legyen Gerrardéknál.

WL
2014. 04. 07. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A chilei szakember ugyanakkor hozzátette, hiba lenne, ha erre játszanának, azonban pontosztozkodás esetén továbbra is a saját kezükben lenne a sorsuk a bajnoki címért folytatott versenyfutásban.

A Liverpool 33 mérkőzést követően 74 ponttal áll a tabella élén, a második helyezett Chelsea – ugyanennyi találkozóval – két ponttal van lemaradva, a 70 pontos Manchester City pedig eddig két meccsel kevesebbet játszott.

Pellegrini elmondta, rendkívül izgalmas és látványos csatára számít, mivel mindkét gárda a támadófutballt helyezi előtérbe. A Premier League két leggólerősebb alakulata lép majd pályára az Anfield Roadon: a Liverpool eddig 90, a Manchester City 84 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.