Csúfosan ért véget a Videoton kecskeméti kirándulása

A Kecskemét hazai pályán meglepetésre 3-1-re legyőzte a harmadik Videotont.

TK
2014. 04. 05. 18:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőt a Videoton kezdte jobban, de csatárai a legjobb helyzeteket is kihagyták a kapu előtt, vagy az utolsó passzba rendre bele tudtak lépni a hazai védők. A játékrész második felében magához ragadta az irányítást a Kecskemét és egy szögletrúgást követően a kitűnően játszó Eninful labdája utat talált a hálóba.

A folytatásban a Kecskemét egy ideig jól tartotta a labdát, majd egy gyors ellentámadásból kétgólosra növelte előnyét, de Nikolics két percen belül szépített. Ezt követően a vendégek átvették, mezőnyfölénybe kerültek, de nem tudtak komoly helyzetet kialakítani a hazaiak kapuja előtt. Az utolsó előtti percben Szécsi egy gyors újabb kontra végén megszerezte a hazaiak harmadik gólját, ezzel eldöntötte a mérkőzést.

KTE-Phoenix-Mecano – Videoton FC 3-1 (1-0)
Kecskemét, 2218 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Eninful (43.) Bebeto (63.) Szécsi (89.) illetve Nikolics (65.)
sárga lap: Eninful (74.), Bebeto (74.), illetve Juhász (80.), Dos Santos (90.), Caneira (90.)

KTE-Phoenix-Mecano: Poleksic – Póti, Karan, Varga, Forró – Eninful, Vukasovic – Szécsi, Savic (Patvaros, 80.), Gréczi (Pekár, 71.) – Balázs (Bebeto, 56.)

Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Vinicius, Juhász, Stopira – Sándor, Caneira – Haraszti (Kleinheisler, 84.), Kovács I. (Zé Luis, 59.), Alvarez (Oliveira, 59.) – Nikolics

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.