De Boer és a Tottenham: mi az igazság?

Az angol klub cáfolta, hogy megkereste volna Frank de Boert. A holland edző mást állít.

WL
2014. 04. 30. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Teljességgel pontatlanok azok az értesülések, melyek szerint megkerestünk más klubokat az edzőkérdésben, ugyanis egyetlen egyesülettel sem vettük fel a kapcsolatot ebben az ügyben” – áll a londoni gárda honlapján olvasható szerdai közleményben.

De Boer jelenleg az Ajax Amsterdam trénere, és kedden azt mondta, a Tottenham felvette a kapcsolatot Marc Overmars technikai igazgatóval az ő megszerzésével kapcsolatban. A 43 éves holland szakember egyúttal jelezte: együttese a múlt hétvégén sorozatban negyedik alkalommal is bajnok lett, de a pontvadászatnak még nincs vége, és addig mindenképpen az amszterdami klubnál végzett munkájára összpontosít, utána viszont meghallgatja az ajánlatot.

Az észak-londoniak jelenleg a hatodik helyen állnak a Premier League-ben, ez éppen Európa Liga-indulást ér. A jelenlegi vezetőedző, Tim Sherwood szerződése elvileg a 2014/15-ös szezon végéig szól, ám brit sajtóértesülések szerint a klub vezetősége hajlik az edzőváltásra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.