Dráma a dortmundi edzésen: Ronaldo rásérült!

Ronaldót állítólag csak óvatosságból pihentette Ancelotti a Real Sociedad ellen, de hétfőn újra megsérült.

Ch. Gáll András
2014. 04. 07. 19:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még csak húsz perce tartott a Real Madrid edzése a dortmundi Signal Iduna Parkban, amikor megszólalt a vészcsengő: Cristiano Ronaldo sérült bal térdéhez kapott, és lebicegett a pályáról. Nem sokkal később Carlo Ancelotti edző közölte, hogy valószínűleg nem játszik kedden a portugál a Borussia Dortmund elleni BL-negyeddöntő visszavágón. (Az első meccset egy hete 3-0-ra nyerte a Real Madrid a Santiago Bernabéu Stadionban.)

Nota bene, Ancelotti már fél órával korábban, a sajtóértekezleten is bizonytalanul nyilatkozott Ronaldo játékáról: „Nem tudom, hogy játszik-e, minden attól függ, hogy érzi magát az edzésen.”

Hát, nem jól...

Gareth Bale viszont minden valószínűség szerint kezd, a védelem pedig Iker Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao összetételben áll fel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.