Embert próbáló feladat vár a magyar hokisokra

Utoljára lép jégre hazai közönség előtt a hétvégén a magyar jégkorong-válogatott.

TK
2014. 04. 11. 16:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kemény erőfelmérő vár a magyar hokisokra, mert két vb-ellenfelünkkel játszanak felkészülő mérkőzést a Papp László Budapest Sportarénában: Ausztriát szombaton 16.00-tól, Szlovéniát vasárnap 18.00-tól fogadja a válogatott. Mindkét csapat az A csoportból esett ki tavaly, és mindkettő részt vett az olimpián is. A magyar válogatott első keretszűkítése csütörtök este megtörtént, ezért a hétvégi tornán már 95 százalékban ugyanazok a játékosok szerepelnek, akik Koreában is játszanak majd.

Nemcsak a meccsek miatt érdemes kilátogatni a sportarénába, a szombati mérkőzésen ugyanis ismét megrendezik a „Dobj egy macit!” akciót. Most is a mérkőzés lefújása után repülhetnek a plüssállatok a jégre, amelyeket aztán gyermekkórházakba, gyermekotthonokba és óvodákba visznek el a válogatott hokisok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.