Fitneszesek tombolnak a SYMA-ban

Szombaton nyolcadik alkalommal rendezik meg a testébresztő napot, tizenhárom színpadon zajlik majd a program.

FT
2014. 04. 01. 6:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Különleges programot kínálnak a legnépszerűbb hazai fitneszoktatók szombaton a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba kilátogatók számára. A vállalkozó kedvűen tizenhárom színpadon élhetik át a mozgás örömét, a nagyszínpad mellett megnyílik a mozgástrendek csarnok, a body&mind különterem, a 3500 négyzetméteres fitneszpark területén pedig a kranking és az indoor cycling színpad is.

Tavaly rekordot döntött a résztvevők száma, több mint 2600 lelkes fitneszrajongó tombolt az órákon vagy nézelődött az egészséges életmóddal kapcsolatos kiállításokon. A rendezők idén is hasonló érdeklődésre számítanak, s titkon remélik, hogy újra csúcsot döntenek.

Néhány fellépő az eseményen, a teljesség igénye nélkül: Varró Gyula, Béres Alexandra, Katus Attila, Szentgyörgyi Rómeó, Geszler Dorottya, Tatarek Rezső. A SYMA csarnokban 8.30-kor nyitják a kapukat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.