Győrből igazolt válogatott játékost a Ferencváros

Az Európa-bajnoki bronzérmes, Bajnokok Ligája-győztes győri jobbátlövő, Soós Viktória visszatér a fővárosba.

TK
2014. 04. 17. 13:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 esztendős balkezes fontos tagja volt a BL-győztes klubnak, ebben az idényben azonban már kevés lehetőséget kapott Ambros Martíntól, mert a montenegrói Katarina Bulatovic személyében múlt nyáron a világ egyik legjobb játékosát igazolta a posztjára az ETO. Soós Viktória ebben a BL-kiírásban hét gólt szerzett.

Az átlövő alighanem több játékperchez jut majd a Fradiban, ahol Zácsik Szandra szülési szabadságra megy. Soós nem mozog idegenül a Népligetben, mert 2006 és 2008 között az FTC játékosaként tagja volt a budapesti zöld-fehérek legutóbbi, 2007-es bajnokcsapatának.

A válogatott átlövője Budapestre igazolásával kapcsolatban a Fradi.hunak elmondta, hogy „az edző személye is lényeges kérdés volt, mert nem elég, hogy jó legyen egy csapat. Kell valaki, akinek a munkáját elfogadják a játékosok, és követik őt. Szerintem Gábor munkája hasonlít Németh Andráséhoz, amelyről tudom, hogy jót tesz a játékomnak.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.