Hetényi beszólt a hátvédeknek

Hátul nagyon gyengék voltunk, rá kell döbbenni, ilyen játékkal kevesek vagyunk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba.

NM
2014. 04. 26. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hetényi az NSO TV-nek nyilatkozott közvetlenül a Japán elleni mérkőzés után. Először önmagát értékelve ezt mondta: „Nagyon nem vagyok megelégedve most így a torna végén a saját magam teljesítményével.” Aztán rátért arra, szerinte mi hiányzott a jobb szerepléshez:

„Szerintem többet tudtunk volna, mint amit hoztunk, rá kell döbbenni, hogy azért ilyen játékkal mi kevesek vagyunk ahhoz, hogy feljussunk az A csoportba. Hátul nagyon gyengék voltunk, szerintem a védelmen lehetne mit javítani, nem tudjuk segíteni a támadásokat jó passzokkal, lassúak vagyunk, nem érünk oda a kipattanókra, hát ezek vannak, ezeken kell javítani szerintem.”

Arra a kérdésre, mégis hogyan, így felelt: „Nem tudom, én nem vagyok edző, csak ezeket látom, ez az én véleményem, szerintem ezeken kellene változtatni. Én nem játszom azon a poszton, ezen én nem tudok javítani.”

Negatív érzésekkel távozol a világbajnokságról? – kérdezte a riporter.
„Igen, én mindig ilyen vagyok sajnos, én csak a maximumot  várom el magamtól, s ha nem úgy mennek a dolgok, az  engem idegesít. De szerintem ez a helyes út, hogy az embert idegesítse, ha jönnek évről évre szezon végén ezek a kudarcok: megint nem jutottunk fel Nem tudom, én ezzel nem tudok megelégedni, szeretném, hogyha többre vinnénk.”

Az utolsó forduló eseményeiről, a Japán elleni győzelemről, a szlovének és az osztrákok feljutásáról ITT olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.