Ian Thorpe meggyógyult, elhagyta a kórházat

A kedvező hírrel a 31 éves ötszörös olimpiai bajnok menedzsere, James Erskine szolgált szerdán.

MD
2014. 04. 30. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kedvező hírrel a 31 éves sztár menedzsere, James Erskine szolgált szerdán. Thorpe-ot korábbi sajtóértesülések szerint intenzív osztályon kezelték, mivel félő volt, hogy nem tudja majd mozgatni a karját.

A 11-szeres világbajnok legutóbb februárban került az újságok címoldalára, amikor a rendőrség kórházba szállította, majd onnan elvonóra került, miután zavartan viselkedett Sydneyben. Akkor éjjel kinyitott az utcán egy kocsit, és beleült, a kiérkező egyenruhások szerint „dezorientáltnak” tűnt. Tavaly kiadott önéletrajzában a fénykorában Thorpedónak becézett úszó bevallotta: még családja sem tudott arról, hogy évekig küzdött depresszióval. Most menedzsere úgy nyilatkozott: „valószínűtlen, hogy a kórházi kezelést követően Thorpe visszatér a rehabilitációs klinikára”.

Thorpe 2006-ban vonult vissza, majd 2012-ben megpróbálkozott a visszatéréssel, de nem tudott bekerülni a londoni olimpiára utazó csapatba. Ezután a tavalyi világbajnokságot és az idei Nemzetközösségi Játékokat tűzte ki célul, de vállsérülése megakadályozta a felkészülésben. Menedzsere szerint aligha fog már versenyszerűen úszni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.