Kabáték nem tudtak győzni Mecsekalján

A hazaiak sorozatban hetedik bajnoki meccsükön nem kaptak ki saját stadionjukban.

TK
2014. 04. 11. 19:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevés említésre méltó esemény történt az első félidőben. Többet birtokolta a labdát az Újpest, de valódi veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani a pécsi kapu előtt. A hazaiak nagyon ügyeltek a védekezésre, a támadásokra viszont, úgy tűnt, nem maradt erejük.

A fordulás után sem változott jelentősen a mérkőzés összképe, egy-egy kósza lehetőséget leszámítva nagyrészt a mezőnyben folyt a játék. A hajrához közeledve valamelyest felpörögtek az események, mindkét együttes előtt adódott néhány helyzet, gól azonban nem született.

A hazaiak sorozatban hetedik bajnoki meccsükön – tavaly október óta – nem kaptak ki saját stadionjukban.

PMFC-Matias – Újpest FC 0-0
Pécs, 1500 néző, v: Iványi
sárga lap: Kővári (6.), illetve Ngawa (32.), Litauszki (84.)

Pécs: Gőcze – Nagy Jó., Balogh, Romic, Lantos – Városi, Horváth A., Szatmári, Kővári, Zsdrál – Peric (Bailo, 78.)

Újpest: Dmitrovic – Nagy Já., Litauszki, Juanan, Ngawa – Simon, Vasiljevic, Kosovic (Proesmans, 58.), Balogh – Tshibuabua (Suljic, 59.), Kabát (Lázár, 89.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.