Kikapott Portugáliában a Szeged

A Szeged kétgólos vereséget szenvedett Lisszabonban a férfikézilabda EHF Kupa negyeddöntőjének első meccsén.

2014. 04. 20. 18:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Férfi EHF Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
Sporting CP (portugál)–Pick Szeged 29-27 (11-12)

gólszerzők: Portela 8, Solha 6/2, Marzo 4, Marzo 4, Moreira 4, Antunes 1, Silva 1, Dias 1, illetve Larholm 8/4, Balogh 6, Mindegía 5, Kekezovic 3, Zubai 2, Prce 1, Ancsin 1, Parrondo

Remekül kezdett a Tisza-parti együttes, az első félidő 15. percében már négy góllal vezetett (4-8). Ezt követően azonban fokozatosan felzárkózott a hazai csapat, és öt perccel a szünet előtt már nála volt az előny. A magyar csapat ugyanakkor Balogh góljának köszönhetően 12-11-re fordított a pihenőig.

A fordulást követően sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, ám a hajrá a hazaiaknak sikerült jobban, így végül két góllal diadalmaskodtak. A visszavágót jövő vasárnap rendezik Szegeden, míg a sorozat történetében először sorra kerülő Final Four Berlinben lesz május 17-én és 18-án.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.