Kilenc meccs után nyert ismét a Kaposvár

A somogyiak a 23. forduló zárómeccsén a Mezőkövesdet verték.

KG
2014. 04. 07. 21:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első félidőben a hazai csapat igyekezett támadásokat vezetni, de komoly gólhelyzetig nem jutott, a másodikban viszont hamar vezetést szerzett. A Mezőkövesdnek ezután gyorsan lehetősége nyílt az egyenlítésre, ám szabályos gólt nem tudott szerezni.

Továbbra sem játszott jól egyik csapat sem, sok volt a hiba minkét oldalon, így az eredmény nem változott. Az utolsó bő tíz percben emberelőnyben volt a Kaposvár, ezzel együtt inkább az eredmény tartására törekedett.

Kaposvári Rákóczi – Mezőkövesd-Zsóry FC 1-0 (0-0)

Kaposvár, 1000 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerző: Coroian (50.)
kiállítva: Vermes (82.)
sárga lap: Diallo (71.), Firtulescu (93.), illetve Fótyik (52.), Harsányi (67.), Gévay (73.), Rajczi (95.)

Kaposvár: Antal - Okuka, Mbemba, Diallo, Lebbihi - Florean, Coroian, Balázs, Firtulescu (Murai, 93.), Mulemo - Kink (Bank, 90.)

Mezőkövesd: Horváth T. - Vermes, Szalai, Gévay, Fótyik (Rajczi, 62.) - Kiss M. (Melczer, 71.), Velicky, Bognár, Hegedűs, Harsányi - Menougong (Balajti, 79.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.