Klicsko riválisa szerint nem kell a magyar pontozó

Az ausztrál Alex Leapai ki akarja fektetni a profi nehézsúly trónján ülő ukrán óriást, nem bízik a bírókban.

D.Zs.
2014. 04. 16. 7:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leapai úgy gondolja, nem is lesz szükség a pontozólapokra: „A bokszban egyetlen ütés mindent eldönthet, de én nem akarok ebben az egy találatban bízni. Őszintén szólva, szét akarom tépni Klicskót, nem csak egy ütéssel szándékozom eldönteni a mérkőzést. Tudom, hogy Németországban elég nehéz pontozással nyerni, főleg ez ellen a fickó ellen. Tizenkét menetre edzettem természetesen, de előre megmondom, hogy előbb vége lesz ennek az összecsapásnak. Ki fogom fektetni a csókát. Április 27-én új nehézsúlyú világbajnoka lesz a hazámnak.”

Leapai ötletének akad magyar vonatkozása is, hiszen a WBO szervezet egyik pontozónak Enyedi Zoltánt jelölte. Ám van egy olyan érzésünk, ha honfitársunknak és a másik két pontozónak valóban nem kell tucatnyi menetet értékelnie, nem Klicsko lesz az, aki előbb fog feküdni

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.