Koncertek előtt és után jön a pofozkodás

A Barba Negra Music Pub újra telt házas profi bokszgála színhelye lesz a szeptemberi hangulat reményében.

Deák
2014. 04. 17. 14:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Áprilisban eddig a Hollywood Rose, a Replika, a Sing Sing és az Anna & The Barbies koncertezett a Barba Negrában, aztán következik a Kiss Forever Band, Závodi Gábor, az Ismerős Arcok, a Mobil Mánia, valamint Majka & Curtis. Sporteseménynek ritkán ad otthont a szórakozóhely, de tavaly szeptemberben a Ferobox Event profi bokszistálló ezt a klubot választotta helyszínéül első budapesti gálájához. S jól tette, ugyanis fergeteges hangulatú esemény kerekedett a Prielle Kornélia utcában, ahol a bunyósok és a közönség azonnal egymásra talált: a ringen belül látványos és jó meccsek, azon kívül pedig telt ház.

A szervezők már ekkor megfogadták, hogy valamikor mindenképpen visszatérnek a helyszínre. Az idő elérkezett, péntek este hat órától ugyanis ismét Ferobox-gála lesz a Barba Negrában. S minden jel szerint ismét telt házas, nyilván az izgalmas program miatt is. Szentesi döntetlenjük után másodszor is megmérkőzik egymással Bozai Gyula (11-6-2, 8 ko/tko) és Faur Csaba (6-2-1, 2 ko/tko), a tét sem kicsi: a cirkálósúly magyar bajnoki címe. Baranyi Richárd (5-0-0, 4 ko/tko) és Baran Attila (14-8-0, 8 ko/tko) összecsapása is csemegének ígérkezik félnehézsúlyú magyar bajnoki selejtezőn.

Megnézhetjük még Nagy „Lütyő” Imre (8-4-0, 4 ko/tko) csupaszív bunyóját, valamint Laki Róbert (3-0-0) és Törteli Balázs (5-0-0, 1 ko/tko) is megmutatja magát a közönségnek. Kötelek közé lép még az újdonsült nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán (10-4-0, 3 ko/tko), aki először teszi kockára címét Fikó Oszkár ellen (8-5-0, 5 ko/tko). Ezenkívül egymás ellen készült első profi meccsére Török Ferenc és Kis Máté.

Aki nem tud ott lenni a helyszínen, annak a Sport Televízió élő közvetítése nyújthat kárpótlást péntek este nyolctól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.