Legalább két hetet kihagy Gulácsi

Szombati bajnokiján szerencsétlenül ütközött az ellenfél egyik futballistájával, és rövid időre az eszméletét is elvesztette.

BL
2014. 04. 03. 16:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A friss osztrák bajnok 23 éves hálóőre a Wacker Innsbruck elleni, gól nélküli meccs első félidejének hajrájában sérült meg. Az ütközés következtében elvesztette az eszméletét, a hírek szerint a nyelvét is lenyelte, és súlyos agyrázkódás gyanújával szállították kórházba, ahonnan hétfőn engedték ki.

„Péter jól van, a mindennapokban már remekül elboldogul, de mivel rövid időn belül ez volt a második agyrázkódása, adunk neki elegendő időt, hogy kipihenje magát” – közölte csütörtökön Roger Schmidt vezetőedző. Gulácsit a korábbi első számú kapus, a német Alexander Walke helyettesíti a következő bajnokikon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.