Most sem látja telt ház a Realt a jegyárak miatt?

Drágák a belépők a BL-mérkőzésekre a Bernabeu-stadionba, a Dortmund után a Bayern ellen is maradhat üres szék.

D.Zs.
2014. 04. 14. 15:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A madridi klub közlése szerint a klub pártoló tagjai számára 49-től 228 euróig árulják a belépőket, mások pedig 70 és 325 euró közötti összegért juthatnak hozzá egy helyhez. Aki a Bernabeu-stadion VIP-páholyából szeretné figyelni a jövő szerdai összecsapást, annak mélyebben kell a zsebébe nyúlnia: ide 400 és 900 euró között mozog a jegyár.

A Borussia Dortmund elleni negyeddöntő hazai összecsapásán egyébként nem volt telt ház a fővárosi arénában, az As című sportlap hétfői cikke szerint a 81 ezer belépőből mindössze 73 ezer talált gazdára. Az újság úgy véli, hogy ez a magas jegyárakkal – no meg a csökkenő spanyol életszínvonallal – volt összefüggésben: arra a meccsre 70 és 240 euró közötti összegért lehetett bemenni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.