Nagy pofonokba lehet beleszaladni a SYMA-csarnokban

Több mint ötszáz versenyző méretteti meg magát a MAX2014 elnevezésű első hazai Harcművész- és Küzdősport Expón.

2014. 04. 30. 15:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A MAX2014 célja az egészséges életmód hirdetése és a harcművészetek értékeinek bemutatása mellett egy új platform megteremtése, ahol a küzdősport világának összes szereplője, sportolók, rajongók, edzők, sportszergyártók egy helyen találkozhatnak. Május 24-én a küzdősportok rajongóit a budapesti SYMA rendezvényközpont 7000 négyzetméteres A csarnokában változatos programok, látványos mérkőzések, versenyek és új edzésmódszerek várják. A versenyeken várhatóan több mint ötszázan mérettetik meg magukat.

Az esemény fővédnöke, Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára maga is komoly harcművész múlttal rendelkezik, az expót pedig olyan sikeres és méltán népszerű sportolók támogatják jelenlétükkel, mint Balzsay Károly ökölvívó-világbajnok, Kiss Balázs világbajnok birkózó, Hadfi Dániel Európa-bajnok cselgáncsozó, S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés. A rendezvénysorozat elindítását többek között a Magyar Karate Szakszövetség, a Magyar Birkózó Szövetség, a Magyar Judo Szövetség, a Magyar Kickbox Szövetség, a Magyar Ökölvívó Szövetség és a Magyar WTF Taekwondo Szövetség egyaránt mérföldkőnek tartja a hazai küzdősportéletben.

Az expó keretében számos, a küzdősportokhoz kapcsolódó kiállítás és vásár is várja az érdeklődőket, számukra különböző nyílt edzéseket, szemináriumokat is kínálnak.

A május 24-ei MAX2014 általános programja:

9.00–18.00: MAX Edzés és Szeminárium. Nyílt edzések, szemináriumok hazai és külföldi sztársportolókkal, harcművészekkel. Funkcionális edzések (trx, ketlebell, sparrowbag stb.)

9.00–18.00: MAX Open – Sportági versenyek. Nemzetközi és hazai rendezésű nyílt versenyek, bajnokságok

10.00–18.00: MAX2014 - SCITEC NUTRITION Harcművészeti és Küzdősportexpo – kiállítás, vásár. Kereskedők, szolgáltatók kiállítása, kedvezményes vására

17.00 órától: MAX Gálamérkőzések. BoxingOne ökölvívó Liga, MMA 4-es torna

A rendezvényre a „sétálójegyek” 2000 forintba kerülnek, de a versenyek, a kiállítás és vásár megtekintése. 8 éves kor alatt a belépés ingyenes. Az „aktív jegyekért”, amelyek két edzésen való részvételre jogosítanak, elővételben 4500, a helyszínen 5000 forintot kell fizetni. Az MMA- és muay thai edzések részvételéhez szemináriumjegy vásárlása szükséges, ezzel az összes foglalkozáson részt lehet venni. Ezek a jegyek elővételben 6500, a helyszínen 7000 forintba kerülnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.