Ötöt számolt az MTK a bajnokaspiráns DVSC-re

Megverte a Videotont, kibekkelte a Fradit és a Győrt, a kék-fehérektől aztán 5-2-re kikapott a Debrecen.

NM
2014. 04. 12. 21:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Horváth Zsolt – pontosabban ahogy a jogi diploma megszerzése óta a mezén is olvasható: doktor Horváth Zsolt –, valamint Vass Patrik révén gyorsan kétgólos vezetést szerzett az MTK. A DVSC az első félidőben még fel tudott állni a padlóról, s egyenlített, ám a második félidőben a fővárosiak tudtak újítani, s újra elhúztak két góllal. A mérkőzés akkor dőlt el, amikor Tisza kihagyta a Debrecen javára megítélt büntetőt. Dragan Vukmir féléves megszakítással immár tizenkét esztendős magyarországi pályafutása első – és felettébb szépre sikerült – góljával állította be az 5-2-es végeredményt.

Ez most egy ilyen meccs volt – értékelt tömören Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője, majd azon értetlenkedett, 2-2 után miért torpant meg a csapata, s Tisza kihagyott 11-ese miatt füstölgött. A másik oldalon Garami József már sok csatát megért, méltósággal fogadta az újabb győzelmet. Aminek köszönhetően az MTK elléphet a kiesőzónából.

A Debrecennek viszont össze kell kapni magát, mert ha vasárnap nyer a Győr, még szoros lehet az NB I hajrája.

Gól: Horváth Zs. 11., Vass P. 14., Pölöskei 48., Kanta J. 62. – 11-esből, Vukmir 85., ill. Vadnai 22., Kulcsár T. 40.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.