Sarapova megőrjíti a mexikói paparazzókat

A korábbi világelső Cancúnban piheni ki a fáradalmait azután, hogy kikapott Serena Williamstől.

2014. 04. 04. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tavaly folyamatosan sérülésekkel bajlódó Marija Sarapova a pályán egyelőre messze van a régi nagy formájától. Az év elején az Australian Openen a tizenhat között esett ki, Indian Wellsben idáig sem jutott el, így Miamiban akár elégedett is lehetett a szereplésével, hiszen a negyeddöntőben legyőzte a cseh Petra Kvitovát, akitől a 2011-es wimbledoni torna döntőjében kikapott. Az elődöntőben viszont esélye sem volt a világranglista-vezető Serena Willims ellen, 6:4, 6:3-ra maradt alul, és sorrendben tizenötödször kapott ki az amerikaitól. A statisztikája ellene két győzelem és tizenhat vereség.

A 26 éves, négy Grand Slam-tornát nyert Sarapova jelenleg csak kilencedik a világranglistán, de a reklámszerződéseiből kifolyólag még mindig a legjobban kereső női sportoló a földkerekségen – éves bevétele 30 millió dollár körül van –, és nem tud úgy mozdulni, hogy nem követik árgus szemek. Így Mexikóban sem tudott észrevétlen maradni – jelenleg Cancúnban pihen. A Komszomolszkja Pravda fényképes beszámolójából azt is megtudhatjuk, hogy barátnőivel érkezett az Atlanti-óceán-parti ötcsillagos üdülőhelyre, kedvese, a bolgár teniszező Grigor Dimitrov nem tűnt fel a kompániában. Sarapova remekül érzi magát, fürdik az óceánban, napozik, és az újság szerint a mexikói paparazzók megőrülnek érte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.