Tapad a Győr a Debrecenre

Egygólos győzelmet arattak a vendég Újpest felett.

BL
2014. 04. 27. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon alacsony színvonalú és unalmas első félidőt láthatott a közönség. A Győr ugyan irányította a játékot, de a kapuk szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A folytatásban a hazaiak valamelyest magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, ez elég is volt a vezetés megszerzéséhez a továbbra is gyengén futballozó újpestiekkel szemben, akiken a szünetben végrehajtott kettős csere sem segített. A hajrában egyszer a kapufa mentette meg a góltól Győrt, de ezt leszámítva a vendégek semmiféle veszélyt nem jelentettek.

A címvédő hazaiak utóbbi hét bajnokijukból hatot megnyertek, ebben az időszakban éppen a Debrecennel játszottak csak döntetlent.

A másik vasárnapi meccsen a Honvéd Pécsett kapott ki 1-0-ra.

Győri ETO FC – Újpest FC 1-0 (0-0)
Győr, 5000 néző, v.: Vad II.
gólszerző: Andric (64.)
sárga lap: Rudolf (42.), Andric (65.), Wolfe (88.), illetve Heris (28.)
Győri ETO FC: Kamenár – Wolfe, Lipták, Lang, Dinjar – Kalmár (Trajkovic, 75.), Kamber, Strestík, Pátkai – Rudolf (Dudás, 81.), Varga R. (Andric, 57.)
Újpest FC: Dmitrovic – Litauski, Heris, Antón (Nagy J., a szünetben), Ngawa – Simon K. (Tshibuabua, 70.), Vasiljevic, Balogh B., Sankovic (Kosovic, a szünetben), Suljic – Kabát

A szombati mérkőzésekről itt, itt és itt olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.