Thibaut Courtois ingyen játszhat a Chelsea ellen

A BL-sorsolás pikantériája, hogy az Atlético kihúzta a Chelsea-t, amely kölcsönadta a kapust a madridiaknak.

Ch. Gáll András
2014. 04. 11. 16:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ron Gourlay, a londoni klub ügyvezetője is megerősítette, hogy Courtois ingyen és bérmentve játszhat ellenük annak ellenére, hogy a Cheslea szerződtetett labdarúgója, és csak kölcsönben van a piros-fehéreknél 2011 óta. Az angol egyesületnek nem áll szándékában ujjat húzni az Európai Labdarúgó-szövetséggel.

Ehhez csak annyit tehetünk hozzá, hogy a belga kapus védte a spanyolok hálóját már 2012. augusztus 31-én is, az Atlético Madrid – Chelsea UEFA-szuperkupa mérkőzésen is, melyet a madridiak 4-1-re megnyertek.

A legnagyobb fogadóirodáknál egyébként a Bayern – Atlético döntőnek a legnagyobb az esélye, utána a Bayern – Chelsea következik. A tiszta spanyol döntő csak a harmadik lehetőség az esélyszámok alapján, legkevésbé a Real Madrid – Cheslea finálét tartják valószínűnek, azaz ezzel lehet a legtöbb pénzt nyerni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.