Újabb neves szponzort szerzett az FTC

A T-Systems Magyarország támogatja az FTC labdarúgócsapatának munkáját.

KA
2014. 04. 04. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A T-Systems Magyarország Zrt., hazánk vezető infokommunikációs szolgáltatója együttműködő partnerként támogatja az FTC Labdarúgó Zrt. munkáját. Az erről szóló megállapodást Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója írta alá.

Rékasi Tibor az együttműködéssel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Fontosnak tartottuk, hogy hozzájáruljunk a Fradi sikeréhez, hiszen az egyik legnépszerűbb és legnagyobb múltra visszatekintő magyar labdarúgócsapatról van szó.” A vezérigazgató rámutatott: „A mostani együttműködéssel a T-Systems Magyarország csatlakozik németországi anyavállalata, a Deutsche Telekom hagyományaihoz, hiszen az anyacég régóta kiemelt szerepet tölt be a német futball, így többek között az FC Bayern München támogatásában.” Hozzátette: „A Telekom-csoport évtizedek óta elkötelezett a magyar sportélet fejlesztése mellett, és külön figyelmet fordít az egyik legtöbb embert megmozgató sportágra, a futballra.”

Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Örülök, hogy egy ilyen nagy, nemzetközi hátterű cég lesz a partnerünk a jövőben. Hiszem és remélem, hogy a mostani megállapodás a Magyar Telekom-csoporttal történő hosszabb távú együttműködés első lépése lehet.”

Rékasi kitért arra is: „A labdarúgósport egészségmegőrző, közösségformáló szerepe olyan értékek, amelyek támogatása jól illeszkedik vállalatunk társadalmi szerepvállaláshoz kapcsolódó felfogásába. A T-Systems Magyarország mára hazánk legnagyobb, teljes körű infokommunikációs szolgáltatójává nőtte ki magát, ez pedig azért lehet így, mert munkatársainkat is jellemzi a sportemberek egyik legfontosabb alaptulajdonsága: a küzdőszellem. Reméljük, hogy a Fradival kialakított partnerség keretein belül, együtt ütőképes csapatot alkotunk majd.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.