A Debrecen hátában maradt a Győr

A címvédő hazai pályán fordulatos mérkőzésen 4-2-re nyert a Budapest Honvéd ellen.

BL
2014. 05. 11. 16:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A várakozásoknak megfelelően, az első pillanattól a Győr irányított, és a félidő közepére magabiztos, kétgólos előnyre tett szert. Nem sokkal később egy kontrát követően, szinte a „semmiből” szépített a Honvéd, ezzel visszajött a mérkőzésbe, majd a szünet előtti utolsó pillanatokban a fiatal Kapacina szabadrúgásgóljával egyenlített is.

A fordulást követően kiegyenlített volt a játék, ám a hazaiak fokozatosan felőrölték a fővárosiakat és Pátkai második találatával ismét megszerezték a vezetést, majd a ráadás pillanataiban Burgos góljával végleg eldöntötték a három pont sorsát.

Horváth Ferenc együttese sorozatban ötödik találkozóját nyerte meg, s így továbbra is három pont hátránnyal követi a listavezető Debrecent, míg a fővárosiak egymást követő nyolcadik összecsapásukon maradtak pont nélkül.

Győri ETO FC – Budapest Honvéd 4-2 (2-2)
Győr, 1500 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Rudolf (11.), Pátkai (29., 77.), Burgos (93.), illetve Vécsei (32.), Kapacina (45.)
sárga lap: Rudolf (35.), illetve Botka (73.), Job (83.)
Győr: Kamenár – Svec, Lipták, Lang, Dinjar – Strestík, Pátkai, Kamber, Andric (Kronaveter, 73.) – Rudolf (Trajkovic, 56.), Varga R. (Burgos, 63.)
Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Botka, Alcibiade – Nagy G., Hidi, Vécsei – Job (Vernes, 85.), Bobál G. (Holender, 63.), Kapacina (Keita, 76.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.