Állítólag már csak egy brazil stadion nincs készen

Brazília madridi nagykövete beszélt a stadionhelyzetről.

WL
2014. 05. 12. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Információim szerint csak egy, a curitibai nem készült még el teljesen, az összes többi azonban igen. Ez nem pusztán vélemény, hanem tény” – jelentette ki Paulo César de Oliveira Campos hétfőn a spanyol fővárosban.

A diplomata egyúttal cáfolta, hogy a vb-munkálatok közepette különböző balesetben meghalt munkások azért vesztették életüket, mert a határidő szorításában túlzott nyomást gyakoroltak rájuk a kivitelezők.

„Persze sürgetőek a teendők, de nem a presszió okozta a halálukat” – jelentette ki a nagykövet, aki szólt arról is: a brazil államfő elnöki rendeletet adott ki, hogy minél többen követhessék nyomon a hazai válogatott szereplését. Dilma Rousseff dekrétuma szerint azokon a napokon, amikor a nemzeti csapat játszik, a munkaidő a közhivatalokban 12.30-ig tart.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.