Berlusconi elégedetlen a Milannal

„Ahogy a szurkolók, úgy én sem vagyok elégedett. Az egyetlen különbség, hogy a fizetéseket én fizetem, így engem egy kicsit jobban bánt.”

BL
2014. 05. 12. 21:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ahogy a szurkolók, úgy én sem vagyok elégedett. Az egyetlen különbség, hogy a fizetéseket én fizetem, így engem egy kicsit jobban bánt” – mondta a korábbi olasz miniszterelnök, aki hozzátette, hogy Clarence Seedorf vezetőedző jövőjéről az utolsó meccs után döntenek.

A januárban kinevezett holland tréner éveken át szolgálta a klubot játékosként is, a mostani szerződése 2016 nyaráig szól.

A Milan egy fordulóval a bajnokság vége előtt nyolcadik a tabellán és két pont a hátránya a még Európa-liga-indulást érő hatodik helyen álló Torinóval szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.