Besic a világbajnokság után távozna a Fradiból

A bosnyák válogatott futballista úgy érzi, hogy Magyarországon már nem fejlődhet tovább, így eligazolna.

Deák
2014. 05. 08. 19:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 21 éves védő hétfőn bekerült Safet Susic bosnyák szövetségi kapitány 24 fős bő keretébe, amelyből már csak egy játékost vesz majd ki a szakvezető, ám ez vélhetően nem Besic lesz, ugyanis a tréner úgy fogalmazott: ő lehet az egyetlen, aki képes lehet megfogni majd Lionel Messit.
A bosnyák Haber.ba honlapon csütörtökön jelent meg egy interjú a ferencvárosi labdarúgóval, aki a kapitány ezen szavaira nem kívánt reagálni, azt azonban elmondta, nagyon örül a lehetőségnek, hogy utazhat Brazíliába.
Besic hozzátette, úgy érzi, az elmúlt két évben rengeteget fejlődött Magyarországon, ugyanakkor azt gondolja, eljött a váltás ideje, ezzel azonban csak a világbajnokságot követően szeretne foglalkozni.
Legutóbb húsz évvel ezelőtt, az 1994-es egyesült államokbeli világbajnokságon szerepelt olyan játékos, aki a magyar bajnokságból került hazája keretébe. A Honvédból Emeka Ezeugo a nigériai válogatottban lépett pályára akkor, igaz, csak a bolgárok elleni csoportmérkőzésen kapott lehetőséget: csereként 13 perc jutott neki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.