Ez mi? Huszti faképnél hagyta csapatát

Huszti Szabolcs a minap engedély nélkül távol maradt csapata, a Hannover 96 edzéséről, és szabadságra ment.

BuL
2014. 05. 13. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német T-Online szerint elképzelhető, hogy a 2015 nyaráig élő szerződéssel rendelkező Huszti pályafutása utolsó nagy szerződésére hajt, és ebben az is benne van, hogy távozik Hannoverből. „Huszti távozását nehezen emésztené meg a 96, de a mostani botrány miatt kérdésessé válhat a jövője a csapatnál” – írja a T-Online.

A Bild úgy tudja, a szélső – aki a hírek szerint húszezer eurós büntetésre számíthat – Budapesten tartózkodik. Az első számú német bulvárlapnál két elképzelést is felvázoltak: az egyik szerint, mint ahogy azt a T-Online is írja, egy nagy szerződés a cél, a másik szerint pedig Husztinak egyszerűen nem volt kedve a Hannover „haknisorozatához” (a 96 négy barátságos hírverő mérkőzéssel zárja az évet), és úgy döntött, vállalja a bírságot, de inkább elmegy szabadságra. A Kicker arról ír, hogy a Hannover eddig minden átigazolási kísérlet útjába állt, de a mostani eset után szóba kerülhet, hogy Huszti elszerződik a klubtól.

Huszti egyéni gól- (10) és pontrekordját (10 gól, 9 gólpassz) is beállította a Bundesliga 2013–14-es idényében, ezzel csapata legeredményesebb futballistájaként zárt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.