Ezzel a hat góllal ütöttük ki Moldovát Nyíregyházán

Pintér Attila szerint a nyíregyházi meccsen is bebizonyosodott, hogy szép számmal vannak tehetségeink.

2014. 05. 01. 10:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozón U20-as válogatottunk Banai Dávid – Angyal Zsolt (Botka Endre, 46.), Dulló Martin (Jagodics Bence, 62.), Kocsis Gergő (Zsirai Martin, 63.), Hangya Szilveszter (Csemer Gyula, 63.) - Pintér András (Cseke Benjámin, 56.), Holdampf Gergő, Márkvárt Dávid – Szécsi Márk (Novák Csanád, 63.), Berki István (Király Botond, 46.), Prosser Dániel (Bese Barnabás, 56.) összeállításban játszott. A góljainkat sorrendben Szécsi (16.), Prosser (33.), Márkvárt (57. – 11-esből), Király (64.), Cseke (74.), majd újra Király (81.) szerezték.

A találkozó után a felnőtt válogatott mellett az U20-as csapatot is dirigáló Pintér Attila szövetségi kapitány a következő nyilatkozatot adta: „A játékosok nagy alázattal tették a dolgukat, mindent maximális erőbedobással igyekeztek megvalósítani, amit kértünk tőlük. Jól támadtunk vissza a labdavesztések után, megvoltak a labdakihozatalok, ezen a meccsen mindent viszontláthattunk tőlük, amit a mai futballban meg kell, hogy legyen egy csapatnál. Büszke vagyok a játékosokra, hiszen négy összetartást követően látványosan focizva, szép gólokat rúgva, fegyelmezetten játszottak, ismét bizonyítva, hogy hasznosak a rendszeres edzőtáborozások. A mérkőzés azt is megmutatta, hogy szép számmal vannak tehetségeink, csak fel kell őket építeni. fel kell őket építeni” – olvasható a szakvezető nyilatkozata az MLSZ honlapján.

S íme a hat gól, amelyekkel kiütöttük Moldovát:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.