Fradi-gól szögletből, de MTK-siker a kupadöntőben

A 16 esztendős Kaján Zsanett mesterhármasa sem volt elegendő a zöld-fehéreknek a Magyar Kupa megnyeréséhez.

2014. 05. 13. 21:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A női Magyar Kupa döntőjében az MTK megvédte a címét, s 2005, 2010 és 2013 után negyedszer hódította el az MK-serleget. Diósgyőrben a Ferencváros szerzett vezetést, de a kék-fehérek még az első játékrészben 3-1-re fordítottak, a 71. percben pedig már 4-1-re vezettek. Ám a 16 esztendős Kaján Zsanett, aki a Fradi első gólját is jegyezte, a 75. és a 85. percen is eredményes volt, így a zöld-fehérek izgalmassá tették a végjátékot. Kaján második gólja úgy született, hogy a fiatal játékos szögletből csavart a kapuba!

„Hiába rúgtam három gólt, sajnos így sem tudtunk nyerni. Így hozta a sors, megyünk tovább, csináljuk a dolgunkat” – nyilatkozta Kaján Zsanett a Ferencváros honlapján a FradiMedia alábbi videójában, amelyben a nem mindennapi gólja is megtekinthető.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.