Ha kedd, akkor fizethet a Ferencváros és az Újpest

Mindkét klub két-két meccs miatt járulhat a szövetség pénztárához.

TK
2014. 05. 13. 17:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csizmadia Csaba (Lombard) egy, Mbemba Pierre Emanuel (Kaposvár), mint visszaeső két soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Kaposvár–Pécs mérkőzéssel kapcsolatban a vendégszurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Pécset 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Paks–Kecskemét mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Paksot írásbeli figyelmeztetésben részesíti, a vendégszurkolók pirotechnikai eszköz bevitele és használata, tárgy bedobálása miatt a Kecskemétet a soron következő idegenbeli NB I-es bajnoki mérkőzésén szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

A FEB a Mezőkövesd–FTC mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt a Mezőkövesdet 70 ezer forint, az FTC-t, mint visszaesőt szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata, megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB az MTK–Újpest mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok miatt az MTK-t írásbeli figyelmeztetésben részesítette, a vendég szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata, valamint különböző tárgyak bedobálása miatt az Újpestet, mint visszaesőt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB az Újpest–MTK mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása és pirotechnikai eszközök használata miatt az Újpestet, mint visszaesőt 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A FEB a Diósgyőr–FTC mérkőzéssel kapcsolatban a hazai szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Diósgyőrt 50 ezer forint, a vendég szurkolók megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt az FTC-t, mint visszaesőt 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.