Klose marad a Lazióban

Miroslav Klose egy évvel meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését a Lazio labdarúgócsapatánál.

LM
2014. 05. 02. 20:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon elégedett vagyok, hogy folytatódhat a kalandom a Laziónál” – mondta a 35 éves csatár, aki 68 góljával a német válogatott történetének legeredményesebb játékosa Gerd Müllerrel holtversenyben. A támadó szerint több ajánlata is volt, de azért akart maradni, mert a római alakulatnál a jövőben is fontos szerepet kaphat.

Klose, aki szerepelt a Werder Bremen és a Kaiserslautern színeiben is, majd 2011-ben a Bayern Münchentől igazolt az olasz együtteshez, a világbajnokságok történetének legeredményesebb játékosa lehet nyáron, ugyanis a negyedik tornájára készülő futballista egyetlen találattal van lemaradva az örökranglistát 15 góljával vezető brazil Ronaldótól.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.