Martino maradna a Barca kispadján

A spanyol sajtó szerint az idény végén menesztik az argentin trénert, akinek még egy évig él a szerződése.

FT
2014. 05. 02. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Továbbra is abban bízom, hogy maradhatok” – jelentette ki az argentin tréner, akinek a szerződéséből még egy év van hátra. A spanyol sajtó ugyanakkor hetek óta arról ír, hogy minden bizonnyal az idény végén menesztik Martinót. A legfrissebb értesülések szerint a klub korábbi játékosa, a jelenleg a Celta Vigót irányító Luis Enrique lehet az utódja.

Martino arról is beszélt, hogy bár együttesének csupán minimális esélye van a bajnoki cím megszerzésére, arról addig nem mond le, amíg matematikailag elérhető a címvédés.

A Barcelona – az idényt hazai Szuperkupa-győzelemmel kezdte – a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőben búcsúzott, míg a spanyol Király-kupában a fináléban maradt alul az ősi rivális Real Madriddal szemben. A Primera Divisiónban három fordulóval a bajnokság vége előtt négy pont a hátránya az éllovas Atlético Madriddal szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.