Megemlékeztek Schumacher első ferraris futamgyőzelméről

Az istálló a pilóta első ferraris győzelmére emlékezett vasárnap a siker helyszínén, Barcelonában.

SZN
2014. 05. 11. 20:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új csapatfőnök, Marco Mattiacci és a két jelenlegi pilóta, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen társaságában az egész csapat összeállt egy fénykép erejéig, előttük pedig egy táblán az volt olvasható: „Emlékezünk az első győzelmedre velünk – Forza Michael.\"

A hétszeres világbajnok Schumacher 1996. június 2-án, Barcelonában nyerte első futamát a Ferrari színeiben, ezt aztán később még további 71 követte.

A 45 éves sportember, aki 2012 végén vonult vissza végleg a Forma–1-től, december 29-én, a franciaországi Méribelben síbalesetet szenvedett, és súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Azóta mesterséges kómában tartják őt az orvosok, és január végén kezdték el a fokozatos felébresztését – az aktuális állapotáról közel egy hónapja nem adtak ki hivatalos közleményt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.