Mourinho: Torres a Chelsea játékosa marad!

A Kékek menedzsere kijelentette, szüksége van a spanyol csatárra, aki olyan típusú játékos, akit kedvel.

2014. 05. 12. 8:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még két hete sincs, hogy bejelentették, a Chelsea 43 millió euróért megveszi Diego Costát az Atlético Madridtól. José Mourinho a tavasszal hol sejtelmesen, hol – igaz, a tudta nélkül –  nyíltan arra panaszkodott, hogy nincsenek megfelelő támadói. Ráadásul Torresszel szemben inkább Samuel Eto’ót favorizálta. Minden jel arra utalt, hogy a spanyol csatár az idény végén távozik a Stamford Bridge-ről. Erre Mourinho, épphogy véget ér a szezon, máris kijelenti, szüksége van Torresre.

„Jó játékos. Igaz, nem az a típusú fickó, aki szórja a gólokat, de ahogy és amennyit dolgozik, ahogy a társakat helyzetbe hozza, azzal a mentalitással nagy hasznára van a csapatnak. Szeretem az ilyen típusú játékosokat. A következő idényre is számolok vele” – jegyezte meg Mourinho a Cardiff elleni meccs után, amelyen Torres győztes gólt szerzett.

Mindez akár váratlan fordulatot is jelenthet a spanyol futballista pályafutásában, aki a Chelsea-nél eltöltött három idény alatt adós a gólokkal. Minden sorozatot ideértve 172 meccsen csupán 46-szor talált az ellenfelek kapujába. Egy 50 millió fontos játékostól (a Chelsea ennyiért vette meg 2011-ben  Liverpooltól) érthetően többet várnak a szurkolók és a vezetők egyaránt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.