Pelének nem tetszik a brazil keret

Kakát vagy Robinhót hiányolja. Szerinte az is megoldás lehetne, ha civilként segítenék a benevezetteket.

BL
2014. 05. 08. 9:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pelé szerint Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány valamelyik rutinos futballistát beválogathatta volna, hogy még nagyobb esély legyen otthon megnyerni a tornát.

Szerinte az is megoldás lehetne, hogy Kaká vagy Robinho – nem benevezettként – ott legyen a kerettel a felkészülés során, s így segítse a többieket. Azt viszont nem mondta el, hogy ha kettőjük közül valamelyiket beválogatta volna a csapatba, akkor kit hagyott volna ki a 23 fős keretből.

A háromszoros világbajnok Pelé hangsúlyozta: a 22 éves Neymar ugyan a vb egyik főszereplője lehet, ám életkora miatt túl fiatalnak tartja, hogy vezére legyen a brazil válogatottnak.

A brazil csapat a horvátokkal, a mexikóiakkal és a kameruniakkal szerepel azonos csoportban majd a június 12-én rajtoló világbajnokságon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.