Rihanna rózsaszínű frizurája ellopta a show-t

Kevin Durant észbontó produkciójával az NBA főcsoportdöntőjében az Oklahoma, a Spurs jön a nyugati fináléban.

Ch. Gáll András
2014. 05. 16. 6:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevin Durant borzalmas dobóformában kezdte a meccset, az első negyedben 0 pontja volt 1/7-es mutatóval, s ennek megfelelően 16 pont is volt az idegenben játszó, de összesítésben 3:2-re vezető Thunder hátránya (23:39). Aztán a 208 centis dobógép elkezdte termelni a pontokat, a hátralévő időben 16-ból 11 dobása jó volt, s végül 39 ponttal, 16 lepattanóval, 5 gólpasszal és 2 dobásblokkolással fejezte be a mérkőzést. A 25 éves Durantnek mind a 10 büntetője célba talált, és 8-ból 5 triplája is sikeres volt. „Fegyverhordozója”, Russell Westbrook 19 pontot és 12 gólpasszt teljesített. A Clippers csapatában Chris Paul 25, Blake Griffin 22 pontot szerzett, de nem tudták megakadályozni a Thunder 104:98-as győzelmét, ami összesítésben 4:2-es továbbjutást jelentett. Durant 32 pontot átlagolt a Clippers elleni sorozat hat meccsén.

A meccset Jack Nicholsontól Matt Damonon és Oscar De La Hoyán át Rihannáig megannyi celeb kísérte figyelemmel a méregdrága „courtside” székekről, utóbbi vadonatúj rózsaszín frizurával, amely élesen elütött a múltkori mérkőzésen látott fekete hajkoronától. Az operatőr sokszor rajta is felejtette az optikát az énekesnőn

Mivel Keleten az Indiana Pacers 93:80-ra legyőzte a Washington Wizards csapatát, és szintén 4:2-re megnyerte a párharcot, kialakult a két főcsoportdöntő párosítása: Miami Heat – Indiana Pacers, San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder. Az első párharc vasárnap kezdődik Miamiben, a második hétfőn San Antonióban.

Ugyancsak az NBA-ből származó hír, hogy Donald Sterling, a Clippers rasszista tulajdonosa nem hajlandó befizetni a liga által kirótt 2,5 millió dolláros büntetést, és perre megy az NBA-vel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.