Ronaldo, Benzema pihen, Carlót csak a BL érdekli

Teljesen nyilvánvaló, hogy Carlo Ancelotti feladta a bajnokságot, félig egészséges sztárjait pihenteti.

Ch. Gáll András
2014. 05. 11. 13:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Cristiano Ronaldót nem játszatom vasárnap este Vigóban. Számunkra most a tizedik a fontos, a klub tizedik BEK/BL-győzelme. Május 24-én, Lisszabonban, az Atlético Madrid elleni fináléban szükségünk lesz Cristianóra, nem kockáztathatom, hogy rásérüljön. Beszéltem a csapatorvossal, valamennyi lábadozó sérültemmel, és együttesen határoztunk úgy, hogy nem játszanak a Balaídosban”, mondta Carlo Ancelotti, a Madrid edzője a vigói bajnoki előtti sajtóértekezleten.

Nemcsak Ronaldo pihen, hanem Pepe, Varane és Carbajal is, no meg Benzema, akiről az utolsó edzésen derült ki, hogy szintén nem egészséges. Persze ha még lenne reális esély a bajnoki cím megszerzésére, nyilván törött lábbal is játszanának...

A 37. forduló előtt az Atlético 88 ponttal vezeti a mezőnyt a 85 pontos Barcelona és a 84 ponttal álló Real Madrid előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.