A Veszprém ellenfelének edzője nem tudja, mire számíthat

A Rhein-Neckar Löwen trénere csapata esélyeit latolgatta a Bajnokok Ligájában.

WL
2014. 09. 11. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dán szakvezető az európai szövetség honlapjának elmondta: a Bundesligában a legjobb négy közé szeretnének jutni, ugyanakkor a BL-ben nagyon erős csoportba sorolták őket.

Utóbbival kapcsolatban kiemelte: a Veszprém és a Vardar Szkopje költségvetésével nem tudnak versenyezni, a Montpellier úgy is alig kapott ki otthon a komoly játékerőt képviselő PSG-től, hogy néhány játékosát elveszítette, a Csehovszki Medvegyi és a Celje pedig nagyon szép hagyományokkal rendelkezik.

Jakobsen hozzátette: akkor van reális esélyük a negyeddöntőbe jutni, ha a csoportban az első vagy a második helyet sikerül elérni, mert a harmadikra és a negyedikre már a nyolcaddöntőben komoly csata vár.

A veszprémi érdekeltségű csoport BL-küzdelmei szeptember 27-én kezdődnek. A magyar bajnok október 4-én fogadja a Rhein-Neckar Löwent, amelynek majd december elején lesz a vendége.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.