Marco Reusért aggódnak a németek

Lineker tétele ismét igaznak bizonyult. A németek nem játszottak jól a skótok ellen vasárnap este, de végül csak kicsikarták a 2–1-es győzelmet. Mégsem felhőtlen a boldogságuk, mert Marco Reus rásérült a bal bokájára. A pontos diagnózis még várat magára.

NM
2014. 09. 08. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A németek 25 éves klasszisa a mérkőzés utolsó pillanataiban Charlie Mulgrew-ról akart lefordulni, majd fájdalmas arccal a földre rogyott és a bal bokájához kapott. Az eset azért borzolta a kedélyeket, mert Reus éppen bal bokaszalag-szakadás miatt maradt le a világbajnokságról. Szintén válogatottmeccsen, a közvetlen vb-felkészülés alatt az örmények elleni barátságos találkozón sérült meg.

Reus bicegve, támogatással, de a saját lábán hagyta el a pályát. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Joachim Löw, a németek kapitánya azt mondta, talán nem olyan nagy a baj, mint három hónapja, de meg kell várni a hétfői vizsgálatok eredményét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.